Masalepe.Waterput pijpleidingpompBelangrijkste stijlkenmerken van

vrijgavetijd:2023-01-21 12:59:52 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:378

Kerntips:Masalepe.,Door de werking van de dompelmestpomp, is de toestand van zijn overloopdelen zeer belangrijk voor de algehele verrichtin

Door de werking van de dompelmestpomp, is de toestand van zijn overloopdelen zeer belangrijk voor de algehele verrichting. Om iedereen meer te laten weten over de apparatuur, heeft de dompelbare rioolpomp duidelijk de volgende voordelen: Compacte structuur en kleine vloeroppervlakte. De dompelrioolpomp is ondergedompeld

   Het maakt niet uit welk type drijfmestpomp u nodig hebt, Ritter pomp zal u voorzien van hoogwaardige drijfmestpompproducten; Nieuwe vooruitgang in de technologie van dompelmestpompen in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!

Ler.   Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.

   Het Tao deel verbruikt ook een deel ervan.

p bij de toepassing van modderpomp. Wanneer de dompeldiepte diep is en er geen betere modderuitlaat is, dat wil zeggen, in de traditionele modderpomp


Masalepe.Waterput pijpleidingpompBelangrijkste stijlkenmerken van



   Nadat de dompelbare modderpomp een waterpistool aan de steun aan de bodem van de dompelbare modderpomp toevoegt,

   Laat het water in de motor afvoeren.

   Stop, draai dan de lagerstoel aan, druk de moer omlaag,Masalepe.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, die over het algemeen de waaierklaring niet hoeft aan te passen. Daarom,Masalepe.Centrifugale mestpomp, als er een probleem is met de speling in het toekomstige gebruik, maak de steunklem eerst los,Masalepe.Verticale mestpomp, en zeg dat de moer los is

Standaard voorschriften   Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.

   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.

   Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt, treedt meestal cavitatie op, die een grote impact heeft op de waaier van het materiaal zelf. Dus hoe te detecteren of er cavitatie is bij het gebruik van de apparatuur op gewone tijden?


Masalepe.Waterput pijpleidingpompBelangrijkste stijlkenmerken van



   Voorzorgsmaatregelen voor demontage van dompelmodderpomp Voordat u de filterpers demonteert, moet u ervoor zorgen dat de vloeistof in de dompelmodderpomp volledig wordt afgevoerd. Als de rotor is gedemonteerd, laat de smeerolie in de rotorlagerbehuizing af. Als de nieuw toegevoegde olie wordt opgeslagen,

hoeveel   Tarief.

   Momenteel beschouwen alle fabrikanten van schroefpompen droge bedrijfsbescherming als een noodzakelijke eenheid voor de aanschaf van apparatuur.

   De busspanning waar de motor zich bevindt is V. Door de ongelijke kabelspanningsdaling en belastingsverdeling is het ook mogelijk dat de temperatuur te hoog is door de lage spanning van de waterpomp.

Masalepe.   bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.

   Allereerst moeten we weten dat dompelpompen over het algemeen in water werken. In feite zijn de meeste pompen geschikt voor het transporteren van sommige relatief schone media, en hun waaiers zijn over het algemeen in een gesloten staat. Een van de media die door rioolwaterpompen worden vervoerd, kan echter

efers tot de effectieve energie verkregen uit de vloeistofoutput door de pomp in eenheidstijd, d.w.z. het effectieve vermogen van de pomp: de vergelijking is PE= ρ GQH (W)= γ QH (W)

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Anjarahadviserennieuws
AnjarahLaatste nieuws