KanlupusKleine tunnelWat omvat het in het algemeen

  • vrijgavetijd:2022-12-20 09:00:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:90
  • Korte omschrijving:

    Kanlupus,De boorkopklemkop is verbonden met de onderste klemkop van de aandrijfkop. Wat rijden van voegen pijp.Als een scheur wor

Artikel inhoud

De boorkopklemkop is verbonden met de onderste klemkop van de aandrijfkop. Wat rijden van voegen pijp.

Als een scheur wordt gevonden, anders, wanneer de verbinding wordt vervormd en onderworpen aan waterdruk, moet deze op tijd worden aangepast. Bij het gieten en bevestigen van de voegpijp, moet de afwijking van de voegpijp worden voorkomen, om één kant niet te verkorten en het waterstopeffect te beïnvloeden. Bij het gieten en stampen van het beton moet het voldoende trillen om te voorkomen dat de slechte combinatie van de voegbuis en het beton het waterstopeffect beïnvloedt. De voegpijpverbinding moet goed worden verlijmd. Als de omstandigheden op de bouwplaats beschikbaar zijn, kan de methode van hete vulkanisatieverbinding worden gebruikt.?

KanlupusOnderzoek de kenmerken van omringende rotsen, verduidelijking van het doel van voegen, en bepaal het voegbereik van omringende rotsen.

De voegpijp kan worden verdeeld in ongecomprimeerde voegpijp en beperkte voegpijp volgens of het de drukstuwkracht (blinde plaatkracht) kan absorberen die door de middeldruk in de pijp wordt gegenereerd; Volgens het verplaatsingstype van de voegpijp, kan het worden verdeeld in axiale voegpijp, dwarsvoegpijp, hoekvoegpijp en drukbalansvoegpijp. De voegpijp kan lading niet dragen en moet afzonderlijk worden gehesen; Naast de voorvervorming vereist door het ontwerp voor prerekken of koud aanhalen, is het verboden om de installatieafwijking van de pijpleiding aan te passen door de voegbuis te vervormen; Tijdens installatie mag lassenslak niet op het oppervlak van voegbuis spatten en andere mechanische schade lijden; Alle beweegbare onderdelen van de voegbuis mogen niet door externe componenten worden vastgelopen of de normale werking van zijn beweegbare delen beperken. Het grootste deel van het falen van de voegbuis wordt veroorzaakt door de externe omgevingscorrosie. Daarom kan in het structurele ontwerp van de voegpijp het contact tussen het externe corrosiemedium en de voegpijp worden overwogen. BijvoorbeeldBijvoorbeeld, voor de externe druk axiale voegpijp, kan een verpakkingsafdichtingsapparaat worden toegevoegd tussen de uitlaateindring en de uitlaatpijp, die gelijkwaardig is aan de mouwvoegpijp. Het kan niet alleen de invasie van externe corrosieve media weerstaan, maar ook een veiligheidsbarrière aan de voegpijp toevoegen. Zelfs als de voegpijp beschadigd is, kan de voegpijp ook een compensatierol spelen en het falen van de voegpijp vermijden. Het gebruik van voegbuizen is onmisbaar geweest in de moderne gebouwbouw. In de jaren zestig werden voegen pijpen populariseerd in China, maar het waren bevestigingsmiddelen voegen pijpen. In de jaren tachtig begon China geavanceerde voegen pijpen met meerdere s te ontwikkelen. Met de continue ontwikkeling van China De bouwindustrie in moderne tijden, de bouwindustrie is steeds rijper en perfect geworden in China, en de bamboe houten voegpijp is geëlimineerd door de markt. Grouting pijp is de mainstream vorm van voegen pijp geworden en wordt wijder gebruikt in de bouw.

Anjo.De voegpijp wordt gebruikt als de pijp voor het voegen aan de onderkant van de paal. De test toont aan dat de draagcapaciteit van de gegoten-in-place paal behandeld met de paalbodemvoeging sterk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegingbuis ook als pijp voor de defecte wassen en voegingsbehandeling van de ongevallenstapel worden gebruikt. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp op de defecte positie te ponsen waar voegen vereist is. De classificatie van de voegpijp kan worden verdeeld in drie categorieën volgens de pijpmaterialen: de voordelen van de staalpijp van de staalpijp zijn dat het gemakkelijk is te installeren, en het kan worden gelast op het versterkingskader door elektrisch lassen, dat een deel van de versterkingssectie kan vervangen, en vanwege de grote stijfheid van de staalpijp Na het inbedden, het parallellisme en de rechtlijnigheid kunnen in principe worden gehandhaafd. Op dit moment gebruiken veel grote-diameter gegoten palen staal als voegpijp. De prijs van staalpijp is echter relatief duur: stalen golfpijp stalen golfpijp is een beter voegingsmateriaal. Het heeft de kenmerken van dunne pijpwand, minder staal, ondoordringbaarheid drukweerstand, hoge sterkte en goede flexibiliteit. Het wordt meestal gebruikt voor het naverspannen van gereserveerde gaten in voorgespannen structuren: wanneer gebruikt als voegbuis. Het kan direct worden gebonden aan deDe verbinding kan met een grotere golfkoker worden verbonden. Aangezien de balg licht is is het erg handig om te werken, maar er moet aandacht worden besteed aan het recht houden van de as tijdens de installatie.

De voegpijp wordt gebruikt om de bodem van het hoefijzer op te vullen, de samenwerkingsspecificatie van de mal te veranderen en de samenwerkingsruimte tussen de lagere band en het hoefijzer aan te passen.

Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de dubbele afdichtingsklem voegpijp en de convexe groeven zijn uitgerust met afdichtingsringen. Tijdens de installatie wordt het puntuiteinde van het product in het belleuiteinde gestoken. De voegpijp kneedt vervolgens de twee convexe groeven samen met een speciale hydraulische klem, en de pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na spanning. De buitenpijp tussen de twee convexe groeven is diepdded in de binnenpijp, en dan is de verbinding van het product voltooid; Na het kneden wordt een rubberen afdichtingsring vervormd en geplakt tussen twee lagen buizen, wat een dubbel veiligheidsafdichtingseffect speelt.


KanlupusKleine tunnelWat omvat het in het algemeen



De lengte kan volgens de bouwvereisten worden aangepast, zonder verlies.

Wanneer de betonsterkte ervoor kan zorgen dat het oppervlak en de randen niet worden beschadigd door bekistingsverwijdering kan de zijbekisting worden verwijderd.

De stabiliteit van de voegpijp is een van de belangrijke factoren om de stabiliteit van de hele funderingsput te controleren. De erectie moet nauwkeurig en in pl zijnplaats, en voorspanning moet worden toegepast in strikte overeenstemming met de ontwerpvereisten. Er moet met name aandacht worden besteed aan de stabiliteit van de diagonale versteviging. Tijdens de diagonale versteviging moet elke schakel van de installatie zorgvuldig worden bediend. Tegelijkertijd moet de staalpurlin zijn stabiliteit,KanlupusVoorafgaande ondersteuning van kleine leidingen, sterkte en vervormingsvereisten tijdens het productie- en installatieproces ook verzekeren. Bovendien, tijdens het hele bouwproces van de funderingsput voegpijperectie tot verwijdering, moet de voegpijp strikt worden gecontroleerd om zijn stabiliteit te verzekeren. Hoe het draagvermogen van palen met voegbuizen in geboorde palen te verbeteren, zal de bodemlaag rond de palen los raken door de roering van de draaikoppen. Daarnaast maakt de wateronderdompeling de bodemlaag die is begonnen los te raken losser. Dit probleem kan effectief worden opgelost door voegen met voegen buizen. Hoe het draagvermogen van palen te verbeteren bij het voegen met voegbuizen?

Hoeveel is het?De Xiaobian van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert ons eraan dat er vele vormen van voegbuizen zijn, die vanuit verschillende hoeken kunnen worden onderscheiden, waaronder het volgende. Volgens het type versterking van de voegpijp kan het worden verdeeld in de voegpijp van dikke versterking van de voegpijpPijp, de voegpijp van parallelle versterking (draad) bundel van de voegpijp, en de voegpijp van staalbundel van de voegpijp. Voor dikke versterking wordt over het algemeen één voegpijp gebruikt om één wapening te verankeren. Voor spanen en staalstrengen moet een voegbuis meerdere stalen staven of staalstrengen tegelijkertijd verankeren, die vaak in een ring of cirkel of in een rechthoek zijn gerangschikt. Vanwege het verschillende aantal en de opstelling van voorgespannen wapening zullen de vorm en structuur van voegbuis natuurlijk ook verschillend zijn. Volgens het principe van het voegen van pijp en het overbrengen van voorspanning, kan het worden verdeeld in voegenpijp die op dragende druk berust, voegenpijp die op wrijving vertrouwt en voegenpijp die op hechting berust.

De samenwerking Specificatie tussen het zadelprofiel op het hoefijzer van de voegpijp en de kern is te laag. Wanneer de buitenste mal en het hoefijzeroppervlak bij elkaar worden gemonteerd,Kanlupus50lood kleine buis, is de kloof groter dan de dikte van de pijpwand, dat wil zeggen, er is een actieve kloof. Daarom kneedt de Chengdu voegpijpfabrikant de pijpwand om een & quot; acht& quot; gevormde rimpel.

De voegpijp zonder schachtrolverpakking wordt afgetapt en uitbetaald van de binnenring in de verticale staat, en de uitgetrokken pijp is veervormig en automatisch rechtgezet. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden. Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, en het gemakkelijk is om gebroken draden op het laspunt tijdens het spannen te veroorzaken. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn.


KanlupusKleine tunnelWat omvat het in het algemeen



De maasstructuur van de voegpijp kan de poriewaterdruk sneller laten verdwijnen en effectief de drainage en consolidatie van de zachte grond van de fundering versnellen. Dit is erg belangrijk voor het versterken van zachte klei foundation. Voorzorgsmaatregelen voor de installatie van voegbuizen: bij het spannen van de voorgespannen wapening moet deze van nul tot de beginspanning bij het beginpunt van de gemeten verlengingswaarde worden belast en vervolgens geleidelijk tot de vereiste spankracht worden belast; Voor spanbeheer van voorgespanne wapening moeten spanningscontrole en verlengingscontrole worden vastgesteld. De toegestane afwijking tussen de werkelijke verlenging vDe berekende verlengingswaarde is ~ + %. Bij overschrijding van de waarde wordt de spanning opgeschort; Spannen kan alleen worden voortgezet na het nemen van maatregelen om aan te passen; Als de verlengingswaarde te klein is, kunnen over spanende maatregelen worden genomen, maar de spankrachtgrens zal niet groter zijn dan .fptk; In de voorgespannen versterking van de meergolfcurve, om de trekspanning bij de binnenste steun te verhogen en de trekspanning bij de ondermond van de voegpijp na het spannen te verminderen, kan de technologie van overspannen en losmaken worden aangenomen; De kanaalvoeging moet dicht zijn, en de sterkte graad van cementmest zal niet lager zijn dan C. Vóór het voegen, moet het kanaal nat en schoon zijn, het voegen zal langzaam en gelijkmatig zonder onderbreking worden uitgevoerd, en de uitlaat zal glad zijn. Als het gat wordt geblokkeerd, moet de voegen poort worden vervangen, moet de druk worden verhoogd tot .-.mpa, moet één spanwijdte na het spannen worden samengevoegd en het is niet toegestaan om eenmalig te voegen nadat alle spanwijdten zijn gespannen; De blootgestelde lengte van de voorgespannen wapeningsvoegpijp na bevestiging zal niet minder dan mm zijn, en de voegpijp zal worden beschermd met eindverzegelend beton. Wanneer het langdurig blootgesteld moet worden, worden maatregelen genomen om corrosie te voorkomen; Wanneer de staalstreng zwevende roest heeft, verwijdert u alstublieft de zwevende roest en het vuil van de staalstreng bij het vaste klemgedeelte van de voegpijp en het buiteneinde, zodat de zwevende roest en vuil de rode groef van de klembuis zullen vullen ptijdens installatie en spanning en veroorzaken draadglijden; Het gereedschap klemstuk is drie stukken en het werkende klemstuk is twee stukken. De twee kunnen niet gemengd worden. De werkende voegbuis kan niet als gereedschap worden gebruikt en de voegbuis kan niet worden hergebruikt; De voegbuis moet goed worden bewaard en moet tijdens gebruik vrij zijn van roest, water en andere stoffen. De werkclip kan worden gebruikt na het verwijderen van het schuim in de verpakking doos. Wanneer de voorgespannen pees echter lang is en de voegpijp herhaaldelijk moet worden gespannen en bevestigd, wordt aanbevolen om een kleine hoeveelheid smeermiddel (zoals het intrekken van de voegpijp) in het conische gat van de voegpijpplaat aan te brengen, die niet alleen bevorderlijk is voor de follow-up van de werkclip en het intrekken van de voegpijp, maar ook bevorderlijk voor de meervoudige voegpijpfixatie van de voegpijp; Het buitenoppervlak van de gereedschapsclip en het binnenoppervlak van het conische gat van de voegbuisplaat moeten vóór gebruik met smeermiddel worden bedekt, en het vuil op het klemoppervlak zal regelmatig worden verwijderd om de voegbuis flexibel te maken. Wanneer de klem echter gebarsten is of het tandoppervlak beschadigd is,KanlupusGrootbloem, moet deze worden vervangen en mag deze niet opnieuw worden gebruikt; Tijdens het spannen worden veiligheidsmaatregelen genomen en na het spannen van de krik mag niemand staan; Het vaste systeem van de voegpijp moet samen worden gebruikt en mag niet met andere systemen worden gemengd. Als de statische belastingstest moet worden uitgevoerd, reinig dan de klem met organisch oplosmiddel (zoals benzine) en veeg de antiroestolie van het gat van de voegbuisplaat af, anders zullen de solide prestaties van de voegbuis worden beïnvloed; De voegpijp van de paalfundering is een belangrijk kanaalproduct voor detectie van de paalfundering diepte. Het heeft twee hoofds, een is als kanaal, en de andere is als een pijp voor voegen aan de onderkant van de stapel.

productieHet is noodzakelijk om de selectie en configuratie van voegbuizen uitvoerig te overwegen, omdat er veel soorten compensatievoegen zijn en de juiste selectie is erg belangrijk. Alleen op deze manier kan het ontwerp van het leidingsysteem veilig, redelijk, betrouwbaar en economisch zijn.?

De repetitieve voegpijp kan vele malen worden hergebruikt, en de kern en buitenwand van de pijp moeten na elk gebruik worden schoongemaakt. Voordelen van voegpijp voegpijp is een ingebed voegpijpsysteem, dat wordt gebruikt voor permanente afdichting van bouwverbindingen, koude verbindingen, pijplekverbindingen, en gaten tussen grondmuren in beton. Het is zeer geschikt om voegbuizen tussen de voegen van nieuw en oud beton te installeren. Wanneer water in de verbinding doordringt, kan het worden verzegeld door modder in de pvc-poort op het oppervlak te injecteren. De juiste voegtijd kan na het uitharden van beton worden gekozen. Ook lekvoegen kunnen op deze manier permanent worden afgedicht.

Kan de uitrekkingssnelheid van het voegen van pijp worden gedefinieerd?

KanlupusAntwoord: Ja, de elastische uitbreidingssnelheid van de voegpijp kan binnen een bepaald bereik in het ontwerp worden gedefinieerd, maar voor een voegpijp die is ontworpen, is de elastische uitbreidingssnelheid zeker.

Het zadelvormige gebogen oppervlak op het hoefijzeroppervlak van de voegpijp en de bovenste en buitenvormen zijn niet goed uitgerust, wat wordt veroorzaakt door de Chengdu voegpijpfabrikant s het niet glad maken (plat maken) van de voegpijp langs het hoefijzeroppervlak.

De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen, omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling, Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, wat gemakkelijk is om verkeerd oordeel te veroorzaken.


AnjarahOverige productinformatie
  • HaodaNameVrachtlift met drie verdiepingenToegewijd servicesysteem

    HaodaNameVrachtlift met drie verdiepingenToegewijd servicesysteem

  • NIM.Vrachtlift met kettingWat is uniek?

    NIM.Vrachtlift met kettingWat is uniek?

  • AntwerpenVrachtlift met twee verdiepingenInleiding tot de ontwikkelingsgeschiedenis en toepassingske

    AntwerpenVrachtlift met twee verdiepingenInleiding tot de ontwikkelingsgeschiedenis en toepassingske

  • Fenlo.Vrachtlift op de tweede verdiepingWat vind je ervan

    Fenlo.Vrachtlift op de tweede verdiepingWat vind je ervan

  • Palermo StadVrachtlift per spoorDe manifestatie van delaminatiescheuren

    Palermo StadVrachtlift per spoorDe manifestatie van delaminatiescheuren

  • Grujon.Vrachtlift per spoorPrijsaanpassing

    Grujon.Vrachtlift per spoorPrijsaanpassing

  • Capelle aan den IJsselVrachtlift van het type carrosseriegeleidingSlecht onderhoud zal problemen ver

    Capelle aan den IJsselVrachtlift van het type carrosseriegeleidingSlecht onderhoud zal problemen ver

  • Neue NeustadtVrachtlift van het type geleiderailVoorzorgsmaatregelen voor gebruik en installatie

    Neue NeustadtVrachtlift van het type geleiderailVoorzorgsmaatregelen voor gebruik en installatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!